Сеть магазинов
18000, г. Черкассы, ул. Громова, 146

Ліпнина з гіпсу

Вернуться в блог

 

Торговий дім "Версаль" пропонує до продажу гіпсову ліпнину з високоміцного формового гіпсу марки Г-15, виробництво — Туреччина.

Гіпс має ідеальні якісні показники і призначений для виробництва ліпнини, різних архітектурних форм, сувенірних виробів,декоративної продукції різної кольорової гами, скульптур, предметів інтер’єра.У гіпсової ліпнини абсолютно немає конкуренції у можливості декорування інтер'єру

Гіпс має ідеальні якісні показники і призначений для виробництва ліпнини, різних архітектурних форм, сувенірних виробів,декоративної продукції різної кольорової гами, скульптур, предметів інтер’єра. Гіпс має ідеальні якісні показники і призначений для виробництва ліпнини, різних архітектурних форм, сувенірних виробів,декоративної продукції різної кольорової гами, скульптур, предметів інтер’єра.

У гіпсової ліпнини абсолютно немає конкуренції у можливості декорування інтер'єру.

Гіпс – природний матеріал, що дихає, безпечний для здоров'я людини (не виділяє жодних шкідливих речовин). За своїми властивостями він нагадує натуральне дерево, але при цьому купити його можна за помірною ціною.

Наша продукція виготовляється з гіпсу, який є природнім матеріалом, екологічно чистим і безпечним для здоров’я людини.

Незважаючи на свою демократичну ціну, гіпс є давнім і навіть благородним матеріалом.

Майстри споконвіку створювали з нього вишукані настінні рельєфи, прикрашали стелю витонченою ліпниною, відливали рами для картин і дзеркал. За допомогою декоративної ліпнини можна перетворити звичайний дім в справжній палац.

Найкращі пропозиції для вашого ремонту та гнучка цінова політика допоможуть Вам втілити в життя самі сміливі рішення.

Фантазуйте та декоруйте з мережею магазинів "Версаль".

гипс

 


Вернуться в блог